1. Forberedelse er nøglen til en hyggelig aften Lidt tid til forberedelse giver en behagelig aften. At drikke cocktails skal være en sjov og afslappende oplevelse, så giv dig tid til at tænke over ingredienser på forhånd for at undgå enhver farende i sidste øjeblik.

2. Shake aldring noget med boblerVi skal alle starte et sted og dette nok det bedste nybegynder tip for at at undgå en masse rengøring.
Shake aldrig kulsyre indholdige ingredienser, da trykket vil få shakeren til at gå løs og du har cocktail alle andre steder end i cocktail glasset. Shake aldring noget med bobler 🙂

3. Find din egen balanceHvis du blander citronsaft 50:50 med simpel sirup, skal du have en solid mellem-sød-sur balance. Men husk, hver gane er forskellig.

For at finde dit eget balancepunkt blandes 15 ml frisk citronsaft med 15 ml simpel sirup og fortyndes derefter blandingen med op til 90 ml vand. Tillykke, du har lige lavet frisk limonade! Hvis dette smager for sødt eller for surt, skal du justere det ved at tilføje lidt mere citrus eller sirup.

Ved hjælp af denne kalibreringsmetode kan du justere enhver cocktailopskrift, så den passer til din egen gane.

 

4. Masser af isIs er den mest oversåede ingrediens på enhver hjemmebar – du vil blive overrasket over, hvor meget du kan bruge på en aften. Cocktails har brug for is, ligesom bagning har brug for ovne. Hvis du ikke har mulighed for at komme i butikkerne efter is, kan det være en god idé at have en frysepose fyldt med is, så du ikke løber tør uventet.

MASSE AF IS I DIN COCKTAIL

For at få hjemmelavet is af bedste kvalitet, prøv at bruge en silikone-bakke med låg for at forhindre, at din is absorberer ubehagelig lugt. Og vask din isbakke efter hver brug.

Benyt masser af is i din cocktail, da isen smelter langsommere og du undgår at fortynde cocktailen med vand fra isen.

5. KvalitetsingredienserNår det er muligt, skal du altid vælge premium spiritus, de friskeste urter og de bedste juice, du kan få fat i. For eksempel er smagsforskellen mellem den billige juice og frisk presset juice mere værd end den lille ekstra udgift.

6. Lær klassikerneHvis du kan lave en Whisky Sour, kan du lave en Daiquiri. Hvis du laver en gennemsnitlig Negroni, kan du fortsætte med en Boulevardier. Når du har mestret Manhattan, skal du have det sjovt i Brooklyn på vej til Martinez.

Cocktails findes i familietræer. Når du er fortrolig med det grundlæggende i hver kategori, er du på rette vej!

7. Vær kreativVi har alle et par uelskede ingredienser der ligger rundt, der skal bruges op. For eksempel den sidste smule rødvin i flasken? Prøv at dryppe det over din Whisky Sour, og voila, du har fået dig en lækker New York Sour! Har du noget dejligt, men forsømt krydderi i køkkenet? Prøv at blande en teskefuld eller to i din enkle sirup, da den afkøles for at give din næste cocktail en ekstra dimension. Sæsonbestemte friske urter udgør en vidunderlig aromatisk cocktailgarnering.

8. Tag noterVores bedste tip til skabelse af din perfekte cocktail. Skriv de nøjagtige specifikationer ned, mens du laver den. Det er ikke altid let at huske opskriften på den killercocktail perfekt den næste dag!

Write a comment
SCROLL UP