Gode cocktails med det rigtige udstyrFor at gøre dit liv lettere anbefaler vi at læse videre: Vi har masser af tips om udstyr til din hjemme bar.

Boston ShakerDenne cocktail shaker er et todelt værktøj. Den består af et større blandeglas og et mindre. Normalt er det større blandeglas tin, og det mindre blandingsglas er dit standard krus eller mellemstore krus. Når du bruger dette værktøj til at ryste en drink, er det vigtigt at sikre, dens forsegling (toppen). Vær forsigtig, når du adskiller de to dele, da glasset er skrøbeligt. Denne mix shaker er hurtig at bruge og nem at rengøre, men kræver lidt mere da shakeren ikke har en integreret si.

Cobbler ShakerDen patentanmeldte tredelt shaker inklusive en kop og låg samt en hætte til at dække sien. Denne si kan betjenes manuelt.

 

Si, En cocktailsier er et redskab, der bruges til at fjerne faste elementer fra cocktails og andre væsker. Dette værktøj bruges typisk efter rystede cocktails, den fanger eventuelle frugtstykker eller is i væsken, før det kommer ud i cocktail glasset.

 

Julep StrainerJulep Si er en skålformet si med et håndtag og blev oprindeligt brugt til at servere Mint Juleps, før sugerøret blev populært. En Hawthorne-filter bruges bedst til at filtrere drinks i kopper, mens denne sigte af massivt stålnet passer lettere ind i et pint glas og generelt giver bedre resultater.

Hawthorne StrainerHer er en si, der består af en skive, et håndtag og to stabiliserende gaffelringe. Det er den, du bruger til at fjerne is eller andre store ingredienser som frugt fra din cocktail, inden du hælder den. Når den er i brug, passer metalfjederen inde i blandetin, så den kan filtrere is og andre faste ingredienser ud.

 

Fine StrainerDette stangværktøj er standard mini si til filtrering af mindre elementer. Sigten bruges til at fjerne is fra cocktails, når du hælder dem i glas. Den benyttes tit som en ekstra filtrering når cocktailen hældes.

 

JiggerEn jigger er bartenderens målebæger, som bartendere bruger for at sikre, at den sidste cocktail svarer til den nuværende cocktail med hensyn til både smag og mængde. Det sikrer også, at du ikke dosere forkert. Disse genstande findes i forskellige størrelser, vægte og materialer.

Bar SpoonsEn omrøringsske, også kendt som en cocktailrører, er det perfekte værktøj for bartendere til at måle og røre cocktails. Dens rustfri stålkonstruktion er robust og kan vaskes rent med sæbe og vand.

 

Citronpresse/Mexicansk AlbueCitronpressen er et perfekt værktøj for at undgå fedtede fingre.

 

Write a comment
SCROLL UP