Handelsbetingelser
 • Gernerelle Oplysninger:

  Hjemmesiden hesoecocktails.dk | hesøcocktails.dk | hesø.dk og easydrinks.dk drives af Hesøcocktails ApS, CVR-nr.: 0000000, Fiskenes Kvarter 76, 6710 Esbjerg, tlf: 42 71 12 79, e-mail: kontakt@hesoecocktails.dk Nærværende forretningsbetingelser er gældende for alle bestillinger fra Hesøcocktails ApS, herunder levering af vare bestilt gennem www.hesoecocktails.dk, medmindre andet er aftalt med og skriftligt bekræftet af Hesøcocktails ApS. De til enhver tid gældende forretningsbetingelser findes på www.hesoecocktails.dk. Der tages forbehold for at foretage rettelser heri.

 • Aldersgrænse

  For at købe alkoholiske drikke skal du være fyldt 18 år.

 • Priser

  Alle priser er angivet i Danske Kroner (DKK) inklusiv moms og pant. Vi tager forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 • Betaling

  Der kan betales med Visa, VisaDankort, Visa Elektron, MasterCard og MasterCard, herudover kan der ligeledes betales med MobilePay. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 • Levering

  Hesøcocktails efterstræber afsendelse af ordren samme hverdag, som ordren er afgivet. Dine vare afsendes med PostNord eller GLS i hele Danmark. Leveringstiden er 1-3 dage. Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland. For særlige varer gælder særlige leveringsvilkår, dette vil fremgå forud for dit køb af disse varer.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får den første vare i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kontakt@hesoecocktails.dk eller (+45) 42 71 12 79. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 • Returnering

  Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Returneringer sendes til: Hesøcocktails ApS Fiskenes Kvarter 76 6710 Esbjerg

 • Varens stand, når du sender den retur

  Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 • Tilbagebetaling af købsbeløbet

  Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 • Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

  Hesøcocktails ApS, Fiskenes Kvarter 76, 6710 Esbjerg Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 • Persondatapolitik

  Ved accept af nærværende handelsbetigelser accepterer du samtidig Hesøcocktails datapolitik, som er tilgængelige på https://hesoecocktails.dk/datapolitik.

 • Reklamationsret

  Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Varen sendes til: Hesøcocktails ApS Fiskenes Kvarter 76 6710 Esbjerg Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 • Use of the content on this website

  Any agreement with should have strong verification and enforcement fashion safeguards to prevent future cheating.lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting

 • Klage og tvister

  Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@hesoecocktails.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 14. april 2021.

SCROLL UP